Burn fat - Build muscle - Feel good

 

Noihin kolmeen tavoitteeseen kiteytyy se, mitä Training For Warriors on. TFW on kokonaisvaltainen harjoittelukonsepti, jota noudattamalla kiinteydyt, kasvatat lihaksiasi ja saat hyvän mielen. Älä anna nimen hämätä; TFW:ssa harjoittelet omalla suoritustasollasi, oman parhaasi joka kerta antaen. TFW:ssa ei kilpailla ketään muuta kuin itseään vastaan - se on todella jokaiselle sopiva harjoitusmuoto.

Kehittymisessäsi sinulla on tukena TFW-koulutetut ohjaajat, valmiit harjoitusohjelmat, turvallinen harjoitteluympäristö ja ryhmän kannustus.
Ohjaajat vievät sinut läpi kunkin päivän harjoituksen, niin että tiedät koko ajan mitä sinun pitää tehdä ja että teet liikkeet oikein. Ohjaajat myös kannustavat tulemaan pois sieltä omalta mukavuusalueelta ja vähän haastamaan itseäsi.

TFW-harjoitusohjelmat on rakennettu siten, että ne etenevät kuukauden jaksoissa nousujohtoisesti kevyemmästä vaativampaan. Voimaharjoitustunneilla on kuukausittainen pääliike ylä- ja alavartalolle ja aina kuun vaihteessa nuo pääliikkeet testataan, jotta pääset mittaamaan oman kehityksesi. Voimatunneilla liikkeet ovat perus voimaharjoitteluliikkeitä tangoilla, käsipainoilla, kahvakuulilla ja oman kehon painolla. Vaativia moninivelliikkeitä kuten tempausta ei tehdä ja kaikkiin liikkeisiin opastetaan oikea tekniikka.

Hurrikaani ja circuit -tunneilla kohotetaan sykettä ja vahvistetaan lihaksia enemmän kuntopiiri-tyyppisesti. Lyhyet juoksupyrähdykset, sprintit, kuuluvat varsinkin hurrikaani-tuntien sisältöön. Näillä tunneilla tulee kunnolla hiki ja rasva palaa, mutta edelleen jokainen harjoittelee sen oman suorituskykynsä mukaan. Suoritukset ovat lyhyitä ja intensiivisiä, ja niitä edeltää aina riittävä palautumistauko, jotta jokaiseen suoritukseen pystyy antamaan sen parhaansa.

TFW-tunneilla harjoittelet lähes aina parin kanssa. Pari laskee toistoja, muistuttaa tarvittaessa oikeasta tekniikasta ja mikä tärkeintä kannustaa. TFW:ssa sinulla on aina ryhmän tuki ja kannustus mukanasi.

Training For Warriors -konsepti on suunniteltu toimimaan 4D+4E -periaatteella. 4D tarkoittaa 4 days eli harjoittelet neljänä päivänä viikossa jolloin teet yhteensä kaksi erilaista voimaharjoitusta ja kaksi hurrikaani- tai circuit harjoitusta. 4E:n merkitys on forever eli parhaimmillaan TFW on elämäntapa. Tätä noudattamalla pääset noihin otsikon kolmeen tavoitteeseen: Burn fat, Build muscle, Feel good.

Power Gym Kouvolan tiloissa on TFW-harjoitteluun erinomaiset puitteet. Katso aikataulut osoitteesta: www.powergym.fi/kouvola/ryhmaliikunta ja ilmoittaudu mukaan!
Tervetuloa tunneille!

-    Jani

Training for Warriors

Vieraile kansainvälisellä sivustolla saadaksesi lisätietoa toiminnastamme.

trainingforwarriors.com

Ajanvaraus

Voit varata aikoja tunneillemme:

Varaa tästä

FunWellness Oy

FunWellness Oy järjestää monipuolisia ryhmäliikuntatunteja Kouvolan keskustassa Huoltokadulla. TFW Kouvolan tunnit pidetää PowerGymin tilossa Tommolankadulla ja yhteistyö yritysten välillä on vahvaa! Powergym TFW asiakkaat saavat käyttöönsä laadukkaan kuntosalin 24/7 sekä FunWellness tunnit ovat heidän käytettävissä. Suosittelemme kaikille sotureille kehonhuoltoa esim. Hoojooga tai muu kehonhuoltotunnit.  

TFW sekä muille tunneille varaukset Avoinna24-palvelun kautta 2h ennen tunnin alkua! 

Katso monipuolinen tuntitarjonta www.funwellness.org nettisivuilta.

 

"Bring out your Warrior Within"   -ota homma haltuun ja tule mukaan treenaamaan!

 

Facebook

Löydät meidät myös Facebookista!

Tutustu sivuumme


© 2020 | Training for Warriors Kouvola