Testaaminen TFW:ssä

Burn fat + Build muscle + Feel good = Results tai suomeksi polta rasvaa + kasvata lihasta + hyvä fiilis = tuloksia.

Koko TFW-konseptin perusajatus on kehitys eli saada harjoittelulla aikaan tuloksia. Ja kehitystä voi arvioida vain kun sitä mitataan. Evaluointi tai mittaaminen kuuluu siksi olennaisena osana TFW-harjoitteluun.

Rasvan palamista mittaat parhaiten kehonkoostumusmittarilla, mutta myös peili kertoo paljon. Vaaka ei välttämättä kerro tässä totuutta. Kun lihasmassa kasvaa, voi olla, että paino ei juuri putoa vaikka rasvaa olisi kehosta lähtenyt paljonkin. Tunneilla tehtävistä testeistä rasvan palamisesta kertovat parhaiten ehkä sprintti- ja leuanvetotestit; kun ylimääräinen lasti pienenee, on kroppaa helpompi liikuttaa.

Lihasten kasvua on vielä helpompi mitata. Se näkyy suoraan siitä, miten tulokset kehittyvät. Kunkin kuukauden ala- ja ylävartalovoiman pääliike testataan aina kuun vaihteen tietämillä. Nyt tammikuussa kun pääliikkeinä ovat pystypunnerrus ja maastaveto, on niiden testit jossakin kohtaa kuun lopulla. Testitulokset kannattaa kirjata Warrior Trackeriin jossa ne pysyvät tallessa ja kun sitten vaikkapa maastaveto taas palaa ohjelmaan, niin tiedät, millä vastuksella jatkat harjoittelua kohti kehitystä.

Kehonpainoliikkeiden testejä tulee epäsäännöllisemmin aina pari viikon välein. Eli punnerruksia, vatsalihasliikkeitä jne. Näissä testeissä on monia variaatioita: välillä kokeillaan montako peräkkäistä toistoa jaksat tehdä ilman lepoa, välillä taas testataan montako toistoa ehdit tehdä annetussa ajassa. Kaiken kaikkiaan erilaisia testejä on reilut 20, joten ihan tiuhaan ei sama testi tule vastaan.

Älä tyydy vain käymään salilla – tule saavuttamaan tuloksia.

Tervetuloa TFW-tunneille!

-          Jani

Training for Warriors

Vieraile kansainvälisellä sivustolla saadaksesi lisätietoa toiminnastamme.

trainingforwarriors.com

Ajanvaraus

Voit varata aikoja tunneillemme:

Varaa tästä

FunWellness Oy

FunWellness Oy järjestää monipuolisia ryhmäliikuntatunteja Kouvolan keskustassa Huoltokadulla. TFW Kouvolan tunnit pidetää PowerGymin tilossa Tommolankadulla ja yhteistyö yritysten välillä on vahvaa! Powergym TFW asiakkaat saavat käyttöönsä laadukkaan kuntosalin 24/7 sekä FunWellness tunnit ovat heidän käytettävissä. Suosittelemme kaikille sotureille kehonhuoltoa esim. Hoojooga tai muu kehonhuoltotunnit.  

TFW sekä muille tunneille varaukset Avoinna24-palvelun kautta 2h ennen tunnin alkua! 

Katso monipuolinen tuntitarjonta www.funwellness.org nettisivuilta.

 

"Bring out your Warrior Within"   -ota homma haltuun ja tule mukaan treenaamaan!

 

Facebook

Löydät meidät myös Facebookista!

Tutustu sivuumme


© 2020 | Training for Warriors Kouvola