Uusi Blogikirjoitus

reetta

Minun tieni soturiksi

 Olen 25-vuotias, joka luuli parhaiden urheiluvuosiensa oleva takana päin. Tarinani urheilun osalta on melko yleinen: ennen urheilin "SM-tasolla, mutta nyt ei ollut aikaa edes lenkkeilyyn." Niin siinä vain kävi neljä vuotta sitten. Opiskelu ja työ veivät kaiken ajan, jos satunnaisia salin jumppakertoja ei lasketa. Niin jatkui aina viime tammikuuhun asti.

Huomasin Instagramissa PowerGymin ilmoituksen avoimista ovista. Tässä oli hyvä tilaisuus mennä tekemään satunnaisjumppani! Sunnuntain jumpat ja maanantai sali, se oli suunnitelmana. Maanantain sali ei mennyt kuitenkaan niin kuin olin miettinyt sillä minua kysyttiin mukaan TFW-tunnille. Sain nopean briiffin konseptista ja ajattelin, että miksipä ei. Jumppa mikä jumppa.

 Jo ensimmäinen TFW-tuntini osoitti, että kyseessä ei ollutkaan mikä tahansa jumppa -oikeastaan se oli kaikkea muuta. Siksi se varmaankin vei minut mukanaan, sillä jo yhden tunnin perusteella olin valmiina aloittamaan kahden kuukauden kestävän haasteen lajin parissa.

Alkuun kaverini epäröivät, että näinköhän jaksan käydä kun ensimmäisen viikon treeneissä. Ehkäpä epäröin itsekin hieman, sillä suhde liikuntaan ei ollut vuosiin ollut vahva. Tämä suhde kuitenkin sai syvyyttä treeni treeniltä, askel askeleelta. Yhdessä tekeminen ja valmentajan tuki luovat todella motivoivan ilmapiirin ja auttaa ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen. Mikään tunti ei ollut samanlainen ja tuokin mielenkiintoa harjoitteluun uudella tavalla. 

TFW on osoittanut minulle, että parhaat urheiluvuoteni ovat vielä edessäpäin.

En ole enää entinen urheilija, vaan minä olen nyt soturi!

REETTA

Training for Warriors

Vieraile kansainvälisellä sivustolla saadaksesi lisätietoa toiminnastamme.

trainingforwarriors.com

Ajanvaraus

Voit varata aikoja tunneillemme:

Varaa tästä

FunWellness Oy

FunWellness Oy järjestää monipuolisia ryhmäliikuntatunteja Kouvolan keskustassa Huoltokadulla. TFW Kouvolan tunnit pidetää PowerGymin tilossa Tommolankadulla ja yhteistyö yritysten välillä on vahvaa! Powergym TFW asiakkaat saavat käyttöönsä laadukkaan kuntosalin 24/7 sekä FunWellness tunnit ovat heidän käytettävissä. Suosittelemme kaikille sotureille kehonhuoltoa esim. Hoojooga tai muu kehonhuoltotunnit.  

TFW sekä muille tunneille varaukset Avoinna24-palvelun kautta 2h ennen tunnin alkua! 

Katso monipuolinen tuntitarjonta www.funwellness.org nettisivuilta.

 

"Bring out your Warrior Within"   -ota homma haltuun ja tule mukaan treenaamaan!

 

Facebook

Löydät meidät myös Facebookista!

Tutustu sivuumme


© 2020 | Training for Warriors Kouvola