Warrior Tracker - What is it good for?

Warrior Tracker on Training For Warriors –konseptiin kuuluva sähköinen harjoituspäiväkirja. Warrior Trackeriin kirjaat muutamalla näpäytyksellä tekemäsi TFW-harjoituksen, mikä helpottaa oman kehityksesi seuraamista.

Käyttö on helppoa sekä tietokoneelta, että mobiililaitteelta. Kaikki harjoitukset on syötetty valmiiksi Warrior Trackeriin ja riittää kun itse kirjaat vain painot jolla harjoituksen teit.

Warrior Trackerin etusivulta näet aina kuluvan viikon kaikki TFW-tunnit ja niiden sisällöt. Voit siis käydä tekemässä itsenäisesti jonkun harjoituksista, jos joskus käyn niin, että et pääse ohjatulle tunnille. Koska TFW on konsepti, ovat tunnit samat joka puolella maailmaa – esimerkiksi viikon ylävartalovoimatunti on sama niin Kouvolassa kuin Melbournessakin.

Testipäivinä Warrior Trackerissä on paikka mihin päivän testin tulos kirjataan. Järjestelmä seuraa kehittymistäsi ja kertoo miten vaikkapa punnerrustuloksesi on noussut edellisestä testikerrasta.

Warrior Trackerin saat käyttöösi antamalla sähköpostiosoitteesi jollekin TFW-ohjaajista. Ohjaaja ”luo” sinut järjestelmään, joka lähettää sitten sinulle kutsun ja pääset valitsemaan itsellesi käyttäjätunnuksen ja salasanan. Hyvin helppoa siis. Ohjaajat auttavat tarvittaessa myös tulosten kirjaamisessa jotta pääset sinuiksi järjestelmän kanssa.

Tervetuloa tunneille ja Trackerin käyttäjäksi.

-          Jani

p.s. Seuraavassa kirjoituksessa käsittelen TFW-konseptiin kuuluvaa testaamista ja testien merkitystä.

p.p.s. Hyvää Joulua kaikille!

Training for Warriors

Vieraile kansainvälisellä sivustolla saadaksesi lisätietoa toiminnastamme.

trainingforwarriors.com

Ajanvaraus

Voit varata aikoja tunneillemme:

Varaa tästä

FunWellness Oy

FunWellness Oy järjestää monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja Powerilla. Mahtavat puitteet ovat paras mahdollinen paikka kasvaa TFW soturiksi.  

Tarjolla ohjattuja ryhmäliikunta-, spinning- jooga ja tanssitunteja l Monipuolinen ja huippuvälineistöllä täysvarusteltu kuntosali on käytössäsi 24h.

Liittymällä Powergym jäseneksi, voit TFW treenien lisäksi käydä rajattomasti muilla ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla!

"Bring out your Warrior Within"   -ota homma haltuun ja tule mukaan treenaamaan!

 

Facebook

Löydät meidät myös Facebookista!

Tutustu sivuumme


© 2019 | Training for Warriors Kouvola