Tunnit ja aikataulu

Aikataulut

 

Maanantai 18.30 Voima 1 Jani
Keskiviikko 17.30 Hurrikaani / Circuit Eeva
Torstai 18.30 Voima 2 Eeva
Lauantai 11.05 Hurrikaani / Circuit Eeva / Niina
Sunnuntai 15.30 Perhesoturit Eeva
  18.30 Speed & Strenght Jani
       
       
       
       
       
       
       
       

Varaa aika tunnille tästä

Tunnit - Workouts

TFW Hurrikaani

TFW Hurrikaani on erinomainen treeni mikäli tavoitteenasi on polttaa rasvaa, lisätä lihasvoimaa ja kestävyyttä sekä kehittää henkistä kanttiasi. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti kahvakuulia, levytankoja, hiekkasäkkejä, kuntopalloja, battle­ köysiä sekä kehonpaino­ harjoitteita yhdistettynä ketteryys ja juoksu­harjoitteisiin.

Tunti sisältää TFW-metodin mukaisia Energy circuit -harjoitteita.

TFW Hurrikaani sopii kaikille niille, jotka haluavat haastaa itsensä ja harjoitella kokonaisvaltaisesti. Myös niille, joilla hauis ei vielä pullistele tai kynnys osallistua ryhmäliikuntaan on yleensä korkea.

TFW Speed & Strength


Hurrikaani ja voimatuntien yhdistelmä. Harjoittelussa käydään läpi nopeusvoima-voimakestävyys ja räjähdysvoiman harjoitteita.

TFW Voima 1 ja TFW Voima 2

TFW Voima harjoittelussa käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä. Tunneillä tulevat tutuiksi maastavedot, kyykyt, punnerrukset ja leuanvedot. Voima 1 tunnilla keskitytään ylävartalon lihaksien ja voimaominaisuuksien kehittämiseen, kun taas Voima 2 tunnilla painotus on jalkojen ja alavartalon lihaksissa. Tunnit soveltuvat lähtötasosta riippumatta kaikille ja jokainen harjoitus suoritetaan osaavien valmentajien ohjeistuksella.

TFW Perhesoturit

TFW monipuoliset toimintaharjoitteet sopivat erinomaisesti myös pikkusoturien kehonhallinnan kehittämiseen. Tule mukaan yhdessä koko perheen voimin treenaamaan. Yhdessä lapsen kanssa voivat tuööa liikkumaan äidit ja isät, mummot ja papat tai vaikka kummitädit ja sedät.

Tunnilla juostaan, hypitään, voimallaan ja hikoillaan yhdessä! Eriomainen tapa viettää liikunnallista aikaa yhdessä perheen kanssa. Sopii lapsille n. 4v. ylöspäin

Treenaa järkevästi

Suosittelemme maksimisssaan neljää harjoitusta viikossa niin, että vähintään kaksi lepopäivää viikossa. Harjoittelu yhdistettynä riittävään lepoon ja ravitsevaan ruokavalioon mahdollistavat kehon optimaalisen palautumisen.

TFW on enemmäin kuin urheilulaji, se on elämäntapa, jonka avulla pääset eteenpäin. Asiantuntevat valmentajamme avustavat sinua treeneissä ja tsemppaavat sinua ylittämään itsesi.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli Sinulla on kysyttävää tunneistamme tai toiminnastamme.

Ota yhteyttä  Tutustu kursseihin

Training for Warriors

Vieraile kansainvälisellä sivustolla saadaksesi lisätietoa toiminnastamme.

trainingforwarriors.com

Ajanvaraus

Voit varata aikoja tunneillemme:

Varaa tästä

FunWellness Oy

FunWellness Oy järjestää monipuolisen valikoiman ryhmäliikuntatunteja Powerilla. Mahtavat puitteet ovat paras mahdollinen paikka kasvaa TFW soturiksi.  

Tarjolla ohjattuja ryhmäliikunta-, spinning- jooga ja tanssitunteja l Monipuolinen ja huippuvälineistöllä täysvarusteltu kuntosali on käytössäsi 24h.

Liittymällä Powergym jäseneksi, voit TFW treenien lisäksi käydä rajattomasti muilla ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla!

"Bring out your Warrior Within"   -ota homma haltuun ja tule mukaan treenaamaan!

 

Facebook

Löydät meidät myös Facebookista!

Tutustu sivuumme


© 2019 | Training for Warriors Kouvola